МЕРКО ЗА ТОА ШТО СЕ ПОЈАВИ НА ОТВОРАЊЕТО НА ДИВОГРАДБАТА НА НЕФИ УСЕИНИ: ОТИДОВ КАЈ МОЈ ЧЛЕН НА ПАРТИЈАТА, ШТОМ ЛОКАЛОТ НЕ Е СРУШЕН ЗНАЧИ Е ЛЕГАЛЕН

Погледнете што уште кажа градоначалникот на Струга во неговото интервјуто со Саше Ивановски, сопственик на порталот Мактел.мк.