МИЛЕ ЈАНАКИЕСКИ ПОВТОРНО ВО БОЛНИЦА

Миле Јанакиески е пренесен на една од приватните болници во Скопје. Информацијата е потврдена од неговиот адвокат Александар Новаковски за А1Он. Новаковски вели дека кај Јанакиески биле откриени два здравствени проблеми, од кои едниот морал да се третира итно. Адвокатот на поранешниот министер вели дека трансферот во болница е одобрен од Судот и затворската управа.