ГЕРОСКИ ЗАВРШИ СО КИКИ И ФРИКИ, ОДИ НА НЕКСТ ЛЕВЕЛ

„Завршив и со бедниот извршител Коки, белким не помисливте дека поради една колосална будала се потресла целата Влада и е активирана обвинителска артилерија од највисок калибар. И дека цената за тоа ќе ја плати само еден глупав аматер. Доаѓа време да ви раскажам за вистинските фраери и за улогата на Каки, Заки, Трики, Раки, Шеки, Џеки, Жаки… “, вели во својата најнова ексклузивна колумна објавена на Плус инфо.