MIYATTA СО НОВА ПЕСНА „МАСКА“

Македонската музичка уметничка Наташа Крстевска- MIYATTA го претстави својот најнов сингл „Маска“. Во проектот покрај MIYATTA учествуваат Дамир Пух- аранжман и аудио продукција и Наташа Миха- аранжман и придружни вокали. Автор на музиката и текстот на песната е самата MIYATTA.

Најновото дело на MIYATTA e достапно на следниот линк.

Од денеска достапна за мојата публика!!!! – МАСКА – Песната е безбедна за емитување зашто изведувачот е со антитела :-)Posted by Natasha Mijat Krstevska on Четврток, 03 декември 2020Слични Објави