МНР СОВЕТУВА МАКЕДОНСКИТЕ ГРАЃАНИ ДА НЕ ПАТУВААТ ВО ИЗРАЕЛ

/

Министерството за надворешни работи, имајќи ја во предвид ескалацијата на безбедносната состојба во Израел, сугерира на македонските државјани да избегнуваат патувања во, или транзит низ таа земјата.

Македонските државјани затекнати во Израел, за сите дополнителни информации или помош може да се обратат до македонската амбасада во Тел Авив на мобилниот број +972549096965 или некој од SOS броевите објавени на веб-страницата на Министерството.Претходна статија

ПОЧНА ПРОТЕСТОТ НА РОДИТЕЛИТЕ ПРЕД МОН

Следна статија

ЗАЕВ: ОДЛУКИТЕ НА НОВАТА БУГАРСКА ВЛАДА МОЖАТ ДА ЈА ПРИДВИЖАТ ЗЕМЈАВА КОН ЕВРОПЕИЗАЦИЈА

Најново од Вести