|

МТСП: Денот на независноста е неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, во согласност со Законот за празниците, 8 Септември 2023 година – петок, Денот на независноста, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните во Република Северна Македонија им го честита Денот на независноста.

Слични Објави