МУСЛИУ: ТАЈНИТЕ ЗА „ДИВО НАСЕЉЕ“ НЕ ИСЧЕЗНАА СО СМРТТА НА БЕГ РИЗАЈ И МИРСАД НДРЕЦАЈ

Добиваме нови информации за „Диво насеље“. Не исчезнаа сите тајни со загинувањето на дел од водачите на кумановската група Бег Ризај и Мирсад Ндрецај. Не биле само тие двајца коишто имале контакти со службите за безбедност, вели директорот на Агенцијата за разузнавање Еролд Муслиу во неделното интервју на Радио Слободна Европа.

loading...

Целото интервју со директорот на Агенцијата за разузнавање погледнете го овде.loading...