| |

НА 13 ДЕКЕВРИ ВОНРЕДНИ ИЗБОРИ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК ВО ШТИП И ПЛАСНИЦА

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери го потпиша Решението за распишување на предвремени избори за градоначалник на Општина Пласница и Општина Штип.

Изборите ќе се оддржат на 13 декември 2020 година (недела).

Решението ќе го спроведат Државната изборна комисија, Општинската изборна комисија и избирачките одбори а влегува во сила со денот на објавување во „Службен весник на Република Македонија.“Слични Објави