НАНЧЕ СО ВИДЕО ПОЗДРАВ ДО ДПМНЕ И СДСМ: ЕВЕ ЈА МАРИНАТА ШТО ЈА ВЕТУВАВТЕ 28 ГОДИНИ

Ја видовте марината изградена? Еве ја после 28 години! Поздрав до колегите од ДПМНЕ и СДСМ. Едните мамат, другите лажат, заедно крадат и на крајот се амнестираат- напиша на својата официјална facebook страна , кандидатот за градоначалник на Охрид од ГДУ Михаил Трендафилов-Нанче и го објави следното видео: