НЕДЕЛА ПОСВЕТЕНА НА СИТЕ КОИ ГО ПОБЕДИЛЕ КАРЦИНОМОТ !

„Оваа недела е посветена на сите кои победиле карцином !

Повеќе од 32 милиони лица се преживеале рак низ целиот свет – сите знаат некој чиј живот е допрен од карцином.

Го славиме животот со сите деца кои ја победиле оваа битка, тоа се нашите јунаци, непобедливи.

Деновиве уште еден наш јунак го испративме дома, долго бевме заедно на одделенето за хемато-онкологија.
Онур уживај во детството, биди среќен и продолжи да се смееш “, напишаа на својата facebook страна од Детска клиника.