| |

НЕЗАВИСНА ПРАТЕНИЧКА ГРУПА НА ВМРО-ДПМНЕ ИЗРАЗУВА СОЧУВСТВО ДО СЕМЕЈСТВАТА НА ЗАГИНАТИТЕ

Со неверување и длабоко жалење ја примивме веста за автобуската трагедија кај село Ласкарци. Праќаме искрено сочувство до семејствата, блиските на сите загинати и колегата пратеник.
Нема зборови за утеха, се молиме за нивен спокој.
Се надеваме дека повредените ќе се опорават брзо.
Да не се повтори.

Слични Објави