(НОВИ БОМБИ) ЗАЕВ: ИМАМ 8,5 МИЛИОНИ ЕВРА, БРАНКО НЕ МИ ТРЕБА

На „Youtube“ се појавија нови аудио снимки на кои може да се слушнат разговори во кој се препознава гласот на Зоран Заев.

Во разговор во кој учествува Заев со непознато лице, се слуша како лидерот на СДСМ зборува дека ја презел партијата од Бранко Црвенковски и дека тој веќе нема никакво влиајние.

Разговорот најверојатно се води некаде на отворено, а во втората снимка Заев зборува дека има капитал од 8,5 милиони евра.

Заев: Јас го презедов СДСМ и јас го финансирам сам. Не ми треба ни Бранко ни неговите луѓе. Го терам сам. Да заврши едно миље на Бранко целосно во СДСМ.