Опозицијата се врати во Собранието за обраќањето на Столтенберг

Вести Истакнато Македонија

Опозицијата се врати во Собранието да го слушне обраќањето на Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг… (Прочитајте го целиот напис овде)