| |

П.КОЛЕВ: ЈАС НА РЕФЕРЕНДУМОТ ГЛАСАВ ПРОТИВ ЛОШИТЕ ПОЛИТИКИ НА ЗАЕВ

Претседателот на Граѓанско Демократската Унија Петар Колев во емисијата Отворено на Алфа тв, изјави дека се надева што побрзо да се оддржат предвремени парламентарни избори истакнувајќи дека на референдумот гласал против лошите политики на премиерот Заев. Колев додаде дека како човек кој верува во демократијата и вредностите кои таа ги носи со себе, гласал на 30 септември, бидејќи референдумот е најдемократската алатка за да се разбере што сака народот. Колев уште еднаш кажа дека на предвремените избори сите ќе имаат шанса да го дадат својот глас за опцијата која ја поддржуваат, без разлика дали се работи за ЗА, ПРОТИВ или го бојкот на овој референдум.

Слични Објави