ПЕРИЦА СПАСОВСКИ (ГДУ): ПАРТИИТЕ ДА НАЈДАТ НАЧИН КАКО ДА ГИ НАГРАДАТ СВОИТЕ ЗАСЛУЖНИ ЧЛЕНОВИ И ДА НЕ ГО ПРАВАТ ТОА НА СМЕТКА НА ГРАЃАНИТЕ

//

„Партиите да најдат начин како да си ги наградат заслужните членови, а не да ги вработуваат на државно за сметка на нашиот заеднички буџет. Ајде да прекинеме да ги делиме луѓето на Македонци и Албанци и да гледаме кој е професионалец за одредената работа која што треба да се заврши. Општина Куманово има огромен проблем со вработуањата на луѓе кои не се на потребните позиции за нивните вештини“, изјави претседателот на ГДУ-Куманово, Перица Спасовски, во емисијата „Став“ на ТВ Плус.

Претходна статија

OД ИДРИЗОВО ИЗБЕГА ОСУДЕН НА ДОЖИВОТНА КАЗНА ЗАТВОР

Следна статија

ДАЛИ ЈА ЗАСЛУЖУВАМЕ АТИЏЕ?

Најново од Вести