ПЕТАР КОЛЕВ: ОХРИД Е ЗАЛОЖНИК НА ВМРО-ДПМНЕ И СДСМ

//

„Ајде да си ја кажеме вистината таква каква што е за да не се потпира некој на краткото сеќавање на граѓаните. 
Она што го започна поранешниот градоначалник од ВМРО-ДПМНЕ, Бакрачески со советникот од ДУИ Усеини, денеска го довршува Георгиески од СДСМ. Усеини не стана таков фактор преку ноќ. 
Дивоградбите во Охрид не ,,никнаа” за еден месец, со години се градеа и во време на СДСМ и во време на ВМРО-ДПМНЕ.

Тоа е вистината, но и демократијата. Мнозинството охриѓани пак ги избраа нив“, напиша на својата официјална фб страна, претседателот на ГДУ, Петар Колев.

Претходна статија

ОД ГДУ-ШТИП СЕ НАДЕВААТ БРАНАТА НА РЕКАТА ОТИЊА ДА БИДЕ ИЗГРАДЕНА ВО ОВОЈ ВЕК

Следна статија

ВЧЕРАШНИОТ ОРИЗ Е ШТЕТЕН ПО ЗДРАВЈЕТО

Најново од Вести