ПОЧНА РОЧИШТЕТО ЗА ОБВИНЕТИТЕ КАКО ОРГАНИЗАТОРИ НА НАСТАНИТЕ ОД 27 АПРИЛ 2017 Г.

Продолжува судењето на обвинетите како организатори на настаните од 27 април 2017 г. Миле Јанакиевски, Спиро Ристовски, Трајко Велјановски и Владимир Атанасов.

loading...

Како сведоци на одбраната денеска пред судот, меѓу другите ќе се појават: Гордана Јанкуловска, Мартин Протугер, Никола Тодоров, Даниела Рангелова, пратениците Дарко Костовски и Игор Јанушев, Сергеј Попов, Димче Арсовски и Коче Гаврилов.


loading...