| |

ПОЧНА ВАКЦИНИРАЊЕТО НА НОВИНАРИТЕ И МЕДИУМСКИТЕ РАБОТНИЦИ

Во салата „Борис Трајковски” денеска почна вакцинацијата на новинарите и на медиумските работници.

Се вакцинираат оние новинари кои се пријавија на повикот и ги исполнија условите за да влезат во првата група на вакцинација.

Поточно, опфатени се вкупно 631 медиумски работници, кои имаат над 40 години или се со хронични заболувања.

Слични Објави