ПОДКАСТ НА „СЛОБОДАР“: НА КОЈ НАЧИН СЕ СПРАВУВА МАКЕДОНСКОТО ОПШТЕСТВО СО КРИЗАТА ПРЕДИЗВИКАНА ОД КОРОНА ВИРУСОТ?

/

Ве покануваме да го слушнете првиот дел од вториот подкаст на „Слободар“ во кој разговараат Александар Богоевски, Стјепан Покупец и Тони Бачваровски. Главна тема на разговорот е: На кој начин се справува македонското општество со кризата предизвикана од корона вирусот? Како се справува светот со оваа криза? Дали донесените мерки се правични, дали ја почитуваат индивидуалната слобода и дали се донесени во вистинско време? Исто така, се отпочнува разговор за намаленото производство и почетниот удар врз економијата, во вториот дел подетално се дискутира за можеби престојната економска криза.

Претходна статија

РУТЕ: ВО ХОЛАНДИЈА ВОВЕДЕНА „РАЗУМНА ИЗОЛАЦИЈА”

Следна статија

П.КОЛЕВ: ВИЕ СТЕ НАШИТЕ ХЕРОИ!

Најново од Вести