ПОТПИШАНИ СЕ АКТИТЕ ЗА ПОЛИЦИСКИТЕ УНИФОРМИ НА АЛБАНСКИ ЈАЗИК- СЕГА ДА МУ ЈА МИСЛАТ КРИМИНАЛЦИТЕ

//

„Потпишавме нормативни акти за амблеми на полициските униформи на албански јазик (Сообраќајна полиција, гранична полиција, хеликоптерска полиција, одделенијата за специјални задачи…)!“, напиша Нухиу на Фејсбук.Претходна статија

АПАСИЕВ ПОЧНА ДА СЕ СПОРЕДУВА СО ФИДЕЛ КАСТРО

Следна статија

КОЛЕВ ДО АПАСИЕВ: ВО КУБА НЕМА ДА МОЖЕ ДА ТЕ ПРОЧИТААТ

Најново од Вести