| |

ПОТПИШУВАЊЕ ДОГОВОР ЗА ГРАНТ ЗА ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ ЗА ЕНЕРГЕТСКА ТРАНЗИЦИЈА

Потпишување на договор за грант наменет во обновливи извори за енергетска транзиција на кое ќе присуствуваат премиерот Зоран Заев и германската амбасадорка во земјава, Анке Холштајн.

Слични Објави