ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ИТАЛИЈАНСКИОТ ПАРЛАМЕНТ РАМПЕЛИ ГО ТРГНА ЕВРОПСКОТО ЗНАМЕ

/

Потпретседателот на италијаскиот парламент Фабио Рампели се појави на видео како го трга од јарболот европското знаме, го спакува и на тоа место го поставува – италијанското знаме. Со јасна порака дека за него со ЕУ е завршено и постои само Италија.

Претходна статија

Д-Р ЈУСУФОСКИ: СО ПРОМЕНА НА ЕДЕН ИЛИ ДРУГ ДИРЕКТОР ПРОБЛЕМОТ СО КОВИД 19 НЕМА ДА СЕ РЕШИ, ПОТРЕБНО Е ЗАЕДНИЧКО ДЕЛУВАЊЕ НА СИСТЕМОТ И ГРАЃАНИТЕ

Следна статија

БУГАРСКИ ДОКТОР СМИРУВА: ОКОЛУ 80% ОД ЛУЃЕТО ЌЕ ГО ПОМИНАТ КОВИД-19 БЕЗ ПОТЕШКИ СИМПТОМИ

Најново од Вести