ПОЗНАТИТЕ ПРЕД И ПОСЛЕ ЕСТЕТСКИ ЗАФАТ

Во Холивуд денес речиси нема актерка која немала некој естетски зафат.Пластичната хирургија зема замав како никогаш претходно. Познатите дами постојано се разубавуваат и подмладуваат со помош на операции и инјекции.

Некои дури одат дотаму што драстично го трансформираат својот природен изглед.

This slideshow requires JavaScript.