| |

ПРАЗНУВАЈ ОДГОВОРНО VS ШЕТАЈ ВО ПЛАНИНА СО ПРЕМИЕРОТ НЕОДГОВОРНО БЕЗ МАСКА И ДИСТАНЦА

Како што може да се забележи Заев и Филипче не поканиле комшии на прошетката во природа, за да не бидат искодошени на полицијата…

PS: На сликата со моторите имаат дистанца.

Слични Објави