(ВИДЕО) ГО НАУЧИВТЕ ЛИ МАЛОТО ДА КАКА ВО НОКШИР, ЗА ДА ДОЈДЕ РЕД ДА ГО УЧИТЕ ДА ПУКА СО ПИШТОЛ?

Не знаеме дали луѓето навистина се од Тетово, ама за едно сме сигурни, не е во ред дете што уште се учи да кака во нокшир, да пука со пиштол па макар и за Нова година.

loading...