Револуцијата нема да биде лекторирана

/

Кон крајот од јуни, стотици вработени во Њујорк тајмс протестираа против претстојните агресивни отпуштања што диспропорционално би ги погодиле редакторите и лекторите во публикацијата, пишува њујоршкиот новинар Ви Чу за веб-сајтот Аутлајн… (Прочитајте го целиот напис овде) Претходна статија

Исцелување на македонскиот филм

Следна статија

Кој владее со Иран?

Најново од Колумни

Благодаря България!

Пишува: Петар Колев, претседател на Граѓанско Демократска Унија-ГДУ На денешен ден пред 30 години Бугарија беше

Каталог на глупостите

Пишува: Веселин Желев Следува краток и нецелосен список на глупостите што и паметни луѓе во Бугарија,