САМО ЧУДО ЌЕ МУ ЈА ЗЕМЕ ПОБЕДАТА НА ТРАМП?!

Ако не се случи чудо, Трамп е старо-новиот председател на САД. Во останатите 7 држави за кои нема краен резултат во 6 од нив води Трамп. Бајден има предност само во Невада.