Само ДУИ на собирот за Скендербег, другите партии го изигнорираа Ахмети

//
Претходна статија

Според поранешен амбасадор на САД во Турција: Ердоган помага на вооружена група поврзана со ПКК во нејзината борба со ИСИС

Следна статија

СИТЕ МЕЃУСЕБНИ ДУЕЛИ МЕЃУ МАКЕДОНИЈА И ГЕРМАНИЈА

Најново од Вести