„САТЕЛИТСКИ“ ПАТРИОТ ОД ДАЛЕЧНАТА И ПРОКЛЕТА „ОУСТРЕЛИЈА“ РАСПАЛИ ПО САШЕ ПОЛИТИКО

Вести Истакнато Македонија

Го повикуваме г-нот од видеото да купи авионска карта за Македонија и лично да му каже на Саше, како се живее во Австралија, која да потсетиме ја нема признато Македонија под нејзиното уставно име. Што направививте вие г-не сателитски патриот во врска со тоа? Можете да ни одговорите и со видео порака, на англиски (имаме познавање, без гајле), бидејќи македонскиот и не ви е на некое ниво за фалење.