|

СДСМ: Пу, пу не важи, Договорот со Бехтел и Енка за кој Мицкоски велеше дека е криминален, ВМРО-ДПМНЕ ќе го реализира

СДСМ Потсетува дека Христијан Мицкоски велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е историски криминал.

Во бројни изјави, додаваат во нивната реакција, речиси хистерично ВМРО-ДПМНЕ велеше дека Договорот со Бехтел и Енка е штетен и дека е пљачка на народот.

„Денеска Александар Николовски се тоа го фрли во вода, пу пу не важи. Од денеска е се различно.

Од денеска ВМРО-ДПМНЕ и Владата на Христијан Мицкоски ќе го реализира истиот Договор со Бехтел и Енка.

Почетокот на мандатот на Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ покажува дека едно зборуваа како опозиција сега прават друго“, истакнуваат од опозициската партија.

Слични Објави