| |

СДСМ СО НАЈМНОГУ ГЛАСОВИ НА ПОСЛЕДНАTA ИНТЕРНЕТ АНКЕТА НА ПОРТАЛОТ ТРИБУНА

Владејачката партија СДСМ, доби 51% од гласовите на нашата последна анкета насловена „За која партија би гласале на претстојните избори?“.

Според нашата анкета СДСМ и коалицијата „Можеме“ има речиси 13 % повеќе од најголемата опозициона партија ВМРО-ДПМНЕ (38% ). Трета на листата според гласовите на нашите читатели е Граѓанско Демократска Унија-ГДУ со 3%.

Во продолжение погледнете ги резултатите од анкетата која што беше затворена денеска.

Слични Објави