(ВИДЕО) ПРИКАЗНА ЗА ТОНИ И НЕГОВАТА ФАМИЛИЈА КОИ И ПОКРАЈ ПРОБЛЕМИТЕ СО ТРУД И УПОРНОСТ СЕ СПРАВУВААТ СО ЖИВОТОТ

/

Приказна од Ерџелија. Волјата и упорноста посилни од инвалидитетот

25 години, денот за Тони Нацевски од светиниколското село Ерџелија започнува на ваков начин…Извор: ТВ Стар.Претходна статија

ДИМЧЕ ОД СТРУГА НЕ РАБОТИ ВО „БРАКО“ НА АНЃУШЕВ ЗАТОА ЗА НЕГО НЕМА ПОМОШ ОД ВЛАДАТА

Следна статија

СДСМ СО НАЈМНОГУ ГЛАСОВИ НА ПОСЛЕДНАTA ИНТЕРНЕТ АНКЕТА НА ПОРТАЛОТ ТРИБУНА

Најново од Вести