СЕ ОГЛАСИ ГРУЕВСКИ ПО СМРТТА НА БИЛЈАНА БЕЛИЧАНЕЦ

Вести Истакнато Македонија

После смртта на актерката и поранешен градоначалник на Кисела Вода Билјана Беличанец, на Фејсбук се огласи и поранешниот премиер Никола Груевски.