СЕ СТАВА ЛИ КРАЈ НА СООБРАЌАЈНИОТ ХАОС КАЈ КЛИНИЧКИ?

//

„Заеднички со Министерство за здравство, заедно со Венко ? !!!

Припрема за новиот паркинг на Клинички !!!Скопје, една поинаква приказна …“, напиша на својот facebook профил, Петре Шилегов.Претходна статија

СЗО: РАСТАТ АНКСИОЗНОСТА И ДЕПРЕСИЈАТА

Следна статија

ДИК: ИЗБОРИТЕ ТРЕБА ДА БИДАТ СОГЛАСНО ИЗ, А ИЗБИРАЧКИОТ СПИСОК МОРА ДА СЕ ПРЕРАБОТИ

Најново од Вести