СОБРАНИЕТО ПОВТОРНО СО ПОДНОВУВА СО НОВИ ВОЗИЛА

Вести Истакнато Македонија

Собранието повторно ќе го подновува возниот парк, овој пат со четири нови возила, јавува „Слободен печат“. Вредноста на набавката  60 илјади евра, а според огласот објавен на сајтот за јавни набавки ќе се набавуваат лимузини – хечбек на бензин. Слободен печат потсетува дека пред околу еден месец Собранието купи две лимузини седан, марка FORD Mondeo Trend, кои чинат 50.000 евра.