СПАСОВСКИ И ТАСЕВСКИ ВО ПОСЕТА НА ЕДЕН ОД ПРЕТЕПАНИТЕ ОД ДРВОКРАДЦИ ПОЛИЦАЈЦИ

Заедно со директорот на БЈБ Сашо Тасевски го посетивме нашиот колега во клиничкиот центар во Скопје и се надеваме дека тој и другите четворица колеги што побрзо ќе закрепнат и повторно ќе се вратат да им служат на граѓаните, стои во објавата на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски на facebook.

loading...loading...