| |

СУДОТ МУ ДОЗВОЛИ НА ГРУЕВСКИ ДА ОТСУСТВУВА ОД РОЧИШТЕТО ЗА „ТНТ“ ЗА ДА ГЛАСА ЗА УСТАВНИТЕ ИЗМЕНИ

Судот му дозволи на поранешниот премиер Никола Груевски да отсуствува од денешното рочиште, за предметот на СЈО „ТНТ“поради закажаната седница во Собранието на Република Македонија. Судечкиот совет одлучи да го одложи рочиштето за овој предмет.Слични Објави