ТВ21 ЈАВУВА: ДЕВОЈЧЕ СИЛУВАНО ОД ПРВ БРАТУЧЕД-МАЈКАТА ТВРДИ ДЕКА ПОЛИЦИЈАТА БАРАЛА ПОВЛЕКУВАЊЕ НА ИЗЈАВАТА

//

11 годишно девојче било силувана во текот на една година од нејзиниот прв братучед (19 годишен)кој бил пријавен  на 03.02.2020.Според изјава на нејзината мајка за  ТВ21 полицајците ја отстраниле мајка и од просторијата кога зборувале со девојчето и му рекле да ја смени изјавата бидејки, татко и ќе заврши во затвор.

Претходна статија

(ВИДЕО)ЕКСПЛОЗИЈА ВО ИЗЛОЖБЕН ЦЕНТАР ВО БЕРЛИН

Следна статија

(ВИДЕО) ВАЖНО! МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ОБЈАСНУВА ЗОШТО РАКАВИЦИТЕ НЕ ШТИТАТ ОД КОВИД-19

Најново од Вести