Претходна статија

ФОТО: ОНА КОГА КОНТЕЈНЕРОТ ТИ Е НА ДОФАТ…

Следна статија

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ИЗГЛЕДА НАЈСКАПАТА ЈАХТА ВО СВЕТОТ (ВИДЕО)

Најново од Истакнато

(Фото) Вандалски акт или фотошоп- кој успеа да избрише буква од името на македонистичкиот клуб во Благоевград, напишано од внатрешната страна на излогот на клубот?!

Организацијата „Нов Асном“ денеска преку соопштение испратено до медиумите во РС Македонија се обиде да направи