УМС НА ДПМНЕ СО ОБИД ЗА УБАВ ТРОЛ НА БОГОЕВСКИ- БЕСПЛАТЕН СОВЕТ ДО ДЕЧКИВЕ: СЛЕДЕН ПАТ КОРИСТЕТЕ ПОСЛОБОДЕН ИСКАЗ ЌЕ БИДЕ ПОЗАБАВНО

„Павле подолг период е навлечен на ‘бело’ и тоа тип 500. Затоа му оставаме цело кило квалитетно брашно за да не се резили во иднина пред таксисти да нарачува по пола грам. Павле, брашново се купува во продавница исто како и маслото од канабис што се купува во аптека. Заеви ја садат марихуаната. Прашај ги. Немој да се резилиш со вакви образложенија“, му порача членот на УМС на ВМРО-ДПМНЕ, Сергеј Попов на Богоевски, додавајќи дека ако пратеникот сака друг бел прашак, следниот пат ќе му остави и за перење.