УНГАРИЈА: БАДИЈАЛА РЕЗОЛУЦИЈАТА, НЕМА ДА ГО ЕКСТРАДИРАМЕ ГРУЕВСКИ

Вести Истакнато Македонија

Резолуцијата на Европскиот Парламент, со која се бара Унгарија да го екстрадира екс премиерот, Никола Груевски, нема никаква важност, вели Државниот Секретар за меѓународна комуникација на кабинетот на Виктор Орбан, Золтан Ковач. (Целиот напис прочитајте го овде)