УТРЕ ЗАПОЧНУВА ФЕСТИВАЛОТ „ПИВО ФЕСТ“ ВО ПРИЛЕП

//

Пиво фест е фестивал што се одржува во летниот период во градот Прилеп во организација на општината Прилеп и стопанските субјекти од градот. Фестивалот е од отворен тип и се одржува во центарот на градот.

Учество земаат познати производители на пиво и локални угостители.

Посетители доаѓаат од сите краишта на Република Македонија и соседните земји. Познат е по добрата забава, скара, ладното пиво и секако по масовната посетеност.Претходна статија

НАПАЃАЧИТЕ НА САЗДОВСКИ НА РАСПИТ ВО ОЈО

Следна статија

ВМРО-ДПМНЕ: ОЛИВЕР СПАСОВСКИ МОРА ДА СИ ЗАМИНЕ ОД ФУНКЦИЈАТА

Најново од Вести