(ВИДЕО 18+) ВОЈНАТА ОД БЛИСКУ: ВОЗНЕМИРУВАЧКИ КАДРИ ОД ФРОНТОТ ВО НАГОРНО-КАРАБАХ

Министерството за одбрана на Азербејџан објави видео на кое наводно покажува уништување на ерменски војници и опрема.

loading...

Од истото министерство велат дека вооружените сили на Азербејџан зазеле нови упоришта на фронтната линија во Карабах и дека ерменската страна претрпела големи загуби.


loading...