(ВИДЕО) АКО НЕМАШ ШТО ДА ПРАВИШ НА СЕЛО-ПУКАЈ СО ВОЗДУШНА ПУШКА ВО КУЧЕТО НА СОСЕДОТ

Селска идила од светиниколско… Немал работа батево, па пукал со воздушна пушка во кучето на соседот.

loading...loading...