| |

ГОРДАНА ЈАНКУЛОВСКА ОБЈАВИ ФОТОГРАФИЈА СО СВОЈОТ ТРИМЕСЕЧЕН СИН

Поранешната министерка за внатрешни рабиоти на РМ, Гордана Јанкуловска,  на својата Фејсбук страница ја објави фотографијата од својот тримесечен син.

Таа со сликата сака да напрви споредба за тоа како изгледала пред и по породувањето. И мајката и малиот Петар на фотографијата се облечени во дресови на британскиот фудбалски клуб Ливерпул, во пресрет на претстојниот натпревар.

 

Слични Објави