(ВИДЕО) БУГАРСКИ НОВИНАР СЕ ОБРАТИ КОН МАКЕДОНЦИТЕ! БОРЕТЕ СЕ ЗА ЧЕСНИ ЛУЃЕ ВО ПОЛИТИКАТА!

//
Претходна статија

МИЦКОСКИ РЕЧЕ ДЕКА ЗАЕВ ТРЕБА ДА ПАДНЕ ЗА МАКЕДОНИЈА ДА СЕ ВОЗДИГНЕ, АМА НЕ СПОМНА НИШТО ЗА НАПУШТАЊЕ НА СОБРАНИЕТО

Следна статија

ВО ЖИВО ОД ПРОТЕСТОТ ПРЕД СОБРАНИЕ

Најново од Вести