(Видео) Бугарскиот амбасадор Ангел Ангелов: Општина Штип ќе се вклучи во иницијативата „Стоп за домашното насилство-Биди храбра“ на мојата сопруга Билјана

/

Неговата екселенција Ангел Ангелов, амбасадор на Република Бугарија во РС Македонија ја изрази својата благодарност и задоволство од фактот, што општина Штип ќе се вклучи во иницијативата на неговата сопруга Билјана Ангелова „Стоп за домашното насилство-Биди храбра!“Претходна статија

Радев: Потребен ни е консензус за сите важни надворешнополитички прашања, поврзани со нашиот идентитет, нашата историја и правата на нашите сонародници во странство

Следна статија

„Коридор 8“ наврши една година

Најново од Видео