(ВИДЕО) ЦЕЛО ИДРИЗОВО ЕСДЕЕС

//

Главна ѕвезда на настанот е познатиот Јане Тица…

Ромите дадоа збор дека ќе гласаат за СДСМ.Повеќе за свечениот настан прочитајте овде.

Претходна статија

ОДБЕЛЕЖУВАМЕ 107 ГОДИНИ ОД ТИКВЕШКОТО ВОСТАНИЕ- ПРВИОТ ВООРУЖЕН ОТПОР ПРОТИВ СРПСКИОТ ОКУПАТОР ВО МАКЕДОНИЈА

Следна статија

ПАЧЕМСКИ ДО БОЧВАРСКИ: ИЗГРАДЕТЕ ГО НОВИОТ ПАРКИНГ ВО ШТИП КАЈ СТАРИОТ ПАЗАР

Најново од #БолиНаМајка