(Видео) Енди Гарсија, еден уличен музичар… и музиката од „Кум“ во центарот на Софија

//

Холивудската ѕвезда Енди Гарсија ужива во звуците на мелодијата „Parla piu piano“ на композиторот Нино Рота (позната од трилогијата „Кум“ ремек дело на режисерот Френсис Форд Копола) во Софија.

Деjството се одвива во градинката пред Народниот театар „Иван Вазов“, главен лик е еден екстремно симпатичен уличен музичар… кој дури нема претстава дека ја свири мелодијата од филмот „Кум“ пред ѕвездата Енди Гарсија, којшто го глумеше синот на Сони Корлеоне, токму во третиот последен дел од трилогијата.

Уживајте…Претходна статија

РС Македонија-птица која сака, но не може да полета

Следна статија

Митрев: Тешко е да си Бугарин во Македонија (ВИДЕО)

Најново од Видео