|

(Видео) Гужва на граничниот премин Делчево, повеќе од еден час се чека за влез во Бугарија

На граничниот премин Делчево колона возила за влез во Бугарија.

Патници информираат за сообраќаен метеж во делот на границата спрема бугарскиот граничен премин, каде се чека и до еден час за поминување. За поминување на македонската граница се чека до 45 минути.

Единствента рута до познати туристички места е токму преку Делчево што е една од причините за зголемена фреквентност.
Видеото погледнете го ТУКАСлични Објави